ÎNTREBĂRI FRECVENTE

DE UNDE SUNTEȚI?

Suntem din Târgoviște și la cerere ne deplasăm atât în țară cât și în afara ei. Costurile de drum și de cazare nu sunt acoperite de prețul ofertat. Acestea se stabilesc împreună la semnarea contractului.

CE PACHETE OFERIȚI ȘI CARE SUNT PREȚURILE?

Pentru o listă de prețuri vă rugăm să ne contactați în privat. Acestea sunt disponibile pe site și accesul la acestea se face prin trimiterea unui link privat.

ECHIPA, DIN CÂTE PERSOANE ESTE ALCĂTUITĂ?

Oferta standard este pentru 1 fotograf + 1 asistent pe toata perioada evenimentului. În functie de cerere, aceasta se mărește cu un fotograf sau după caz și un videograf. Negreșit eu o să fac mereu parte din echipă!

UNDE POT SĂ VĂD TOATE FOTOGRAFIILE DE LA O NUNTĂ?

Am hotărât ca website-ul să conțină fotografiile reprezentative și de preferat să implice persoanele cele mai importante, în cazul unei nunți el și ea. La întâlnirea noastră, atunci când se cere, pot să prezint toate fotografiile unei nunți, acordul acestora fiind facut conform unui contract special.

CÂTE FOTOGRAFII PRIMIM?

Eu împreună cu echipa mea, fotografiem și filmăm tot ce considerăm că este necesar, tipic și atipic. Motto-ul meu este calitate, nu cantitate, dar ca să vă răspund la întrebare, minimul de fotografii pentru o nuntă este de 850 și pentru un botez de 600.

FOTOGRAFIILE SUNT EDITATE?

Absolut toate fotografiile pe care o să le primiți trec prin multiple filtre. Selectare, editare de bază și editare intensivă.

ÎN CAT TIMP PRIMESC FOTOGRAFIILE?

Tocmai datorită motivului de mai sus, fotografiile le primiți după un maxim de 60 de zile și un minim de 15 zile. De ce depinde asta? De volumul de fotografii, dificultatea și cerințele clientului și mai ales datorită faptului că inspirația nu vine atunci când vrei. O mare parte din muncă se depune in fața monitorului, nu în spatele aparatului.

CÂT TIMP STAȚI LA NUNTĂ?

În ziua petrecerii, munca noastră începe de la momentul machiajului, până la tăierea tortului și după daca este cazul. Trebuie să întelegeți că de cele mai multe ori, asta poate să însemne până la 16 ore de stat în picioare, timp în care trebuie să fim creativi, bine dispuși, joviali și apretați.

ALBUME FACEȚI?

Sigur că da! Pentru acestea însă sunt costuri suplimentare care variază în funcție de materialele pe care le alegeți, numărul de pagini, tipul de hârtie etc. Un preț estimativ pentru un album mare de nuntă este de 150 euro și 100 de euro pentru un botez sau eveniment mai mic.

CINE DECIDE CE FOTOGRAFII APAR ÎN ALBUM?

Întotdeauna voi! Albumul este ceva personal. Tot ce pot eu să fac este să vă îndrum către un rezultat bun. După predarea fotografiilor trebuie să faceți o selecție (numărul îl stabilim împreună) de fotografii.

CUM REZERVĂM DATA?

Pasul unu și cel mai important este să mă contactați telefonic. În urma discuției noastre, dupa stabilirea datei și a tarifului trebuie să programăm o întâlnire pentru achitarea avansului și semnarea contractului. De cele mai multe ori însă clienții optează pentru o variantă de compromis, email și transfer bancar al avansului.

CÂT TREBUIE SA ACHITĂM AVANS?

Avansul de cele mai multe ori reprezintă 20% din valoarea contractului, însă acesta poate să ajungă și până la 50% în functie de valoarea contractului (o sumă mică aduce după sine și un avans mai mare).

CUM PRIMIM FOTOGRAFIILE?

Trăim în secolul vitezei și cum acesta ne bucură și cu o viteză mare de internet, majoritatea clienților optează pentru transferul online. La cerere, putem livra fotografiile și materialele video pe un stick USB de mare viteză. Serviciul online este gratuit, insă livrarea pe stick se face cu costuri suplimentare, după caz.

CÂT TIMP AM LA DISPOZIȚIE SĂ DESCARC FOTOGRAFIILE?

Fișierele sunt arhivate în format RAR și au un timp limitat de descărcare, din motive de securitate. Ne asigurăm că întotdeauna acestea intră în posesia dvs. și confirmarea se face telefonic.

CÂT TIMP STOCAȚI FOTOGRAFIILE?

Acestea rămân arhivate timp de 1 an sau mai mult în baza noastră de date, dar responsabilitatea stocării fotografiilor aparține clientului și imposibilitatea de a le livra ulterior ne exonerează de orice vină.